Ahir, 26 d’abril de 2017 es va dur a terme al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell l’acte de cloenda de la 3a edició de Fem Xarxa- Fem empresa amb l’entrega de premis del 8è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, candidatura a la que ens havíem presentat feia uns mesos.
De totes les empreses que es van presentar, van resultar guanyadores de les diferents categories:
· Caviaroli SL, premi a la millor empresa innovadora
· Hasphan Import, SL premi a la millor empresa del sector serveis
· Ferreteria Bacarisas, SL, premi a la millor empresa sector comerç
· Va de Gla, premi a la millor iniciativa empresarial de majors de 45 anys
· Mateu Servent i Ferran Muñoz de l’Institut El Castell d’Esparreguera amb el projecte Fer MAT Tech, premi a la millor idea jove de negoci.

El nostre agraïment al jurat per la puntuació obtinguda (337 punts), a Martorell Emprèn-Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner per l’organització de l’event i el gran projecte que duen a terme per potenciar l’emprenedoria i donar suport a les empreses de la zona, a l’Ajuntament de Martorell per promoure la iniciativa i a Fem Vila per donar-nos l’empenta a presentar candidatura.

Volem felicitar als premiats, però sobretot volem felicitar a tots els participants: pel seu esforç per tirar endavant projectes empresarials amb ganes, esforç i il.lusió. I especialment a tots els joves que van optar al premi millor idea jove, per demostrar-nos que el futur empeny amb força i que hi ha un viver important d’idees que cal tirar endavant.

Moltes gràcies!

 

I ja tenim aquí la Marató!!

http://www.martorell.cat/…/el-carrer-de-la-marato-de-tv3-se…

31.495 Comentaris